Quiltfestival Putten (44)

Wie zijn wij?

Sinds april 2000 is Riek van Beek - van Vliet,
eigenaresse van de Stoffen & Babystudio in Putten.

Bij het overnemen van de winkel begin 2000, bestond het assortiment alleen uit modestoffen en fournituren. Nu zijn wij ook gespecialiseerd in wiegbekledingstoffen en de daarbij behorende bandjes en kantjes. De winkel is later in het jaar gereorganiseerd en uitgebreid met een afdeling voor babykleding, babyartikelen en kraamcadeautjes.

Eind 2000 is de 3e afdeling, De Quiltkelder ontstaan, de beneden verdieping geheel ingericht met honderden exclusieve stoffen voor het patchwork en quilten, waar tevens de quilt- en naailessen worden gegeven. Hierna zijn er de brei- en haak- garens met de accessoires bij gekomen.

Riek heeft een coupeuse opleiding gevolgd, jarenlang kinderkleding voor een atelier ontworpen en genaaid, daarna een afdeling meubel stoffering gerund en heeft tevens een boekhoudkundige achtergrond. Om u goed van advies te dienen en tips te geven zijn Riek en haar medewerkers allround opgeleid en hebben veel kennis en ervaring.

stoffen en babystudio

Heeft u vragen, wilt u tips of advies? Bij ons bent u op het juiste adres. Wij nodigen u van harte uit een bezoekje aan onze winkel te komen brengen. U zult verrast staan over de vele artikelen die bij ons te vinden zijn.
Graag tot ziens aan de Klaas Bosstraat 14 in Putten.