Stoffen Babystudio 2013 (3)

Ons stoffen overzicht

Ouderwetse gezelligheid, behulpzaamheid en persoonlijk advies staat bij ons voorop. Een stoffenoverzicht van onze knusse, gezellige en volle winkel met een groot assortiment voor de zelfmaakmode.

Nieuw in ons assortiment is de Bio Jersey Katoen, met leuke printjes als muizen en katten. Verder hebben wij stoffen van onder andere Stenzo, Family Fabric, Verhees, Quality textiles, Van Gelderen Stoffen en Singels Stoffen.

Standaard veel stippen, sterren en ruitjes stoffen.

Wij zijn gespecialiseerd in stoffen voor: wiegbekleding, baby- en kinderkamertextiel, baby- en kinderkleding, creatief naaiwerk en natuurlijk voor uw interieur met aansluitend de bijpassende fournituren, bandjes en kantjes.

Vindt u de collectie van Pip Studio leuk? Met onze Stenzo Textiles stoffen kunt u creatief uw eigen Pip Collectie maken met de honderden lintjes, bandjes, kantjes, ritsen, garens, knoopjes uit ons assortiment of voor uw brocante lifestyle ideeën.

Verder hebben wij stoffen van Nijntje,  Winnie the Pooh, Peter Rabbit zo lang de voorraad strekt, een grote collectie broderie stoffen, Hollandse bonte ruiten, bijna de gehele serie Tilda stoffen van de Noorse ontwerpster, wafeldoek en badstof zoals gebruikt wordt bij Koeka, Kitsch Kitchen tafelzeil en nog veel meer. Zoals vaak wordt gezegd, "De keuze is reuze"  of  "wat een snoepwinkeltje" , "Keuze stress" .

Tilda Collectie

De zeer uitgebreide Tilda stoffen collectie is uniek in ons assortiment. Met de mooie, fijne kleuren en prints is het geweldig om mee te werken.

Elk seizoen krijgen wij de gehele stoffen serie binnen.

De Noorse ontwerpster Tone Finnager, brengt 3 x in het jaar een nieuwe stoffen collectie uit. Tone Finnanger is afgestudeerd op het gebied van vorm en kleur, grafisch ontwerp en oude ambachten en dat is in haar boeken en stoffen duidelijk te zien. Je kunt de stoffen en overige materialen die worden gebruikt , bij ons op de site bestellen

Tilda stoffen