Naaibenodigdheden

Als speciaalzaak in naaibenodigdheden en stoffen hebben wij een grote sortering fournituren voor de zelfmaakmode, patchwork en quilt , hobby en handwerk.

U zult zich verbazen hoeveel artikelen er verkrijgbaar zijn op dit gebied. 

Hieronder een kleine greep uit onze collectie:

Ritsen van Optilon, standaard, deelbaar en blinde ritsen, in verschillende kleuren en lengte.  Garen van Gütermann, het allesnaaigaren, supersterk garen, borduurgaren, quiltgaren, katoen garen en Sulky garen in de overloop kleuren. Vlieseline van het merk 'Vlieseline'  ,in strijkbaar , naaibaar, volumevlies, versteviging en vliesofix.

Het merk 'Clover' met de fournituren voor de patchwork en quilt hobby. Een veelheid aan verschillende knopen, ruime sortering satijnlint en broderiekant in diverse breedte's en kleuren. Voor de zelf gemaakte en gehaakte knuffels hebben wij belletjes, piepjes, rammel doosjes, knisperpapier en muziekdoosjes spat en waterdicht. Poppen en beren ogen en neuzen. Verder hebben wij het merk  'Schmetz' voor de naaimachinenaalden, klittenband, textiellijm en tevens een groot assortiment fournituren van 'Prym'. Het Dox biaisband katoen en satijn in diverse breedtematen op kaartje en op de rol, applicaties voor op kleding. Natuurlijk elastiek in verschillende breedte, in wit,zwart en gekleurd , in de stevige of soepele variant. Net wat u nodig heeft voor uw werkstuk en niet te vergeten de honderden bandjes, kantjes en lintjes.

Het assortiment wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste artikelen.

Zoekt u iets? vraag het ons gerust, hebben wij het niet ? Er is altijd een mogelijkheid om te kijken of wij het voor u kunnen bestellen.

Levertijden zijn over het algemeen heel snel.