haak en breigaren

Haak-, Brei- en Borduur- garens

Op zoek naar wol, katoen of DMC ?

Scheepjes, Katia en Gründl brei en haakgarens, hebben wij in ons assortiment.  Op voorraad hebben wij o.a. de 100% katoen Capri en Catona alle kleuren, de Marathon 3,5 acryl met lana wol, de New Cancun acryl met katoen en de Saigon acryl. Dit is nog maar een kleine greep van Katia.

Ruime keuze uit Sokkenwol van Botter IJsselmuiden, Katia, Opal, Gründll, Noorse Scheepjes sokkenwol.

Natuurlijk hadden wij al Scheepjes wol de Maxi Bonbon , een dunne katoenen draad, De Catana 25 gram bolletje katoen, Colour Crafter en CrafterVelvet, premium 100% acryl. De Botter IJsselmuiden sokken wol , hierin hebben wij heel veel kleuren in de Oslo en de Berger, dus het dunne en het dikke garen.

Het zijn weer veel gezellige kleurtjes waar u zeker een kijkje bij moet komen nemen. Hierbij horen natuurlijk ook alle brei- en haak naalden, de tunische haaknaald , de rondbreinaald , kabelnaalden, de brei- en haak-boeken en veel meer.

DMC borduurgaren, het complete assortiment van DMC splijtgarens hebben wij de molen in de winkel, met ook de Aida borduurstoffen en het borduurband,  borduurpakketten, geboortetegels en natuurlijk kunt u altijd vragen of wij een pakket voor u kunnen bestellen.  Kortom de handwerkster kan altijd bij ons terecht.

Haaklessen

Zelf starten met een haakproject?

Op maandagavond of donderdag morgen helpen wij u met het haken van een nieuw project of wij hebben een leuk idee om mee aan de slag te gaan.
Heeft u nog nooit gehaakt? Ook dat kunt u bij ons leren. Voor jong en oud.

haakles