katoenenstof
De collectie stoffen

Stof kopen op de stoffenafdeling. U kunt er stof vinden voor wiegbekleding, baby- en kinderkleding, baby- en kinderkamer en de bijpassende naaibenodigdheden. Men noemt ons de ‘snoepwinkel van stoffen' voor zelfmaakmode, creatief naaiwerk en brocante lifestyle.

Wiegbekleding
Wij helpen u met advies voor het bekleden van de wieg.
 
Wilt u stof kopen voor het bekleden van de wieg, hemeltje of het maken van bedtextiel? Wij zijn gespecialiseerd in deze stoffen en de bijbehorende kantjes en bandjes.
Dit is uniek voor de regio!
wiegbekleding
naaimachine reparate
Naailessen
 

In Putten worden naailessen gegeven bij Naaiatelier Creare. Met zo’n 20 jaar ervaring kan Marieke Verweij u  vast en zeker van dienst zijn!

Naaibenodigdheden
Wij hebben alles wat u nodig heeft!
Fournituren voor de zelfmaakmode ruimschoots in ons assortiment. Een kleine greep uit onze collectie: ritsen van Optilon, garen van Gütermann, ruim 5000 verschillende knopen, grote sortering satijnlint, naaimachinenaalden, drukknopen, biaisband, heel veel kant en band, applicaties, vlieseline en al wat er nodig is om zelf aan de slag te gaan.
Webshop stoffen & baby
Breiwinkel putten
Haak-, Brei- en Borduur-garens

Op zoek naar wol, katoen of DMC ?
Ook op het gebied van brei en haakgaren hebben wij alles wat u nodig heeft!

Katia  en  Scheepjes brei en haak-garens,  Botter IJsselmuiden en Opal sokken wol zijn in ons assortiment opgenomen. 

Vele soorten en kleuren hebben wij op voorraad.

tc_banner_bpa
Stomerij Servicepunt

Op 1 na beste servicepunt van de wereld!
Op zoek naar een stomerij in Putten? Als servicepunt van Topcleaning verzorgt Stoffen & Baby Studio al uw wensen op het gebied van textielreiniging. Het stoomgoed wordt hier op vaste dagen gehaald en gebracht. Op woensdag voor 10.00 uur gebracht = vrijdag na 17.00 uur terug en vrijdag voor 10.00 uur brengen = woensdag na 17:00 ophalen.

Specialiteit van Stomerij Topcleaning is het stomen van trouwjurken en zij bieden u 100% garantie op het stomen van uw bruidsjurk. Dit houdt in dat zij uw trouwjurk gratis opnieuw behandelen wanneer u niet tevreden bent met het resultaat. En mocht er onverwacht iets misgaan dat niet hersteld kan worden? Dan vergoeden zij 100% van het aankoopbedrag.