Stoffen afdeling

Stof kopen

Meer informatie
De collectie stoffen

Stof kopen op de stoffenafdeling. U kunt er stof vinden voor wiegbekleding, baby- en kinderkleding, baby- en kinderkamer en de bijpassende naaibenodigdheden. Men noemt ons de ‘snoepwinkel van stoffen' voor zelfmaakmode, creatief naaiwerk en brocante lifestyle.

Alles over wiegbekleding

Meer informatie
Wij helpen u met het bekleden van de wieg

Wilt u stof kopen voor het bekleden van de wieg, hemeltje of het maken van bedtextiel? Wij zijn gespecialiseerd deze stoffen en de bijbehorende kantjes en bandjes. Dit is uniek voor de regio!

Informatie over naailessen

Meer informatie
Naailessen informatie

Wij starten in januari en september met nieuwe groepen naailessen. 

U doet mee aan een blok van zeven lessen om de plm 14 dagen.

Voor al uw naaibenodigdheden

Meer informatie
Wij hebben alles wat u nodig heeft!

Fournituren voor de zelfmaakmode ruimschoots in ons assortiment. Een kleine greep uit onze collectie: ritsen van Optilon, garen van Gütermann, ruim 5000 verschillende knopen, grote sortering satijnlint, naaimachinenaalden, drukknopen, biaisband, heel veel kant en band, applicaties, vlieseline en al wat er nodig is om zelf aan de slag te gaan.

Stomerij service punt

Meer informatie
Op 1 na beste servicepunt van de wereld!

Op zoek naar een stomerij in Putten? Als servicepunt van Topcleaning verzorgt Stoffen & Baby Studio al uw wensen op het gebied van textielreiniging. Het stoomgoed wordt hier op vaste dagen gehaald en gebracht. Op woensdag gebracht = vrijdag na 17.00 uur ophalen en vrijdag brengen = woensdag na 17:00 ophalen.

Specialiteit van Stomerij Topcleaning is het stomen van trouwjurken en zij bieden u 100% garantie op het stomen van uw bruidsjurk. Dit houdt in dat zij uw trouwjurk gratis opnieuw behandelen wanneer u niet tevreden bent met het resultaat. En mocht er onverwacht iets misgaan dat niet hersteld kan worden? Dan vergoeden zij 100% van het aankoopbedrag.

Ook kunt u uw kinderwagen en wandelwagen inzet laten stomen, zodat die weer lekker fris is .

Gordijnen op maat bij Knip&Klaar

Meer informatie
Knip & Klaar gordijnen

U kunt zelf uw stof kopen en de firma Knip en Klaar Gordijn kan daar voor u gordijnen, vitrage, vouwgordijnen of embrassen van maken. Wilt u gordijnen met plooien, een enkele-, vlinder- of triplooi, ingeslagen zeilringen of een mooi vouwgordijn? Het kan allemaal.  Knip en Klaar Gordijn is een professioneel atelier.