Buitengewoon-Quilt

Het "Buitengewoon" patronenboek

BUITENGEWOON QUILT

Het patronenboek is een aanrader voor degenen die iets hebben met patchwork en natuur.

Het verschaft een heel aantal uren plezier met als eind resultaat een ‘buitengewone’ quilt aan de wand. Een kijkplaatje waar je niet snel op uitgekeken raakt!

De ontwerpen zijn van Aagje Admiraal uit Kootwijk.

Gewerkt wordt met technieken 'Applicatie en Borduren'.

Buitengewoon patronenboek voor liefhebbers van quilts en de natuur.

Door alle patronen te gebruiken kan de originele quilt ‘Buitengewoon’ gemaakt worden. Het boek van 70 pagina’s bevat patronen van landschappen én van de daarin voorkomende karakteristieke flora en fauna. De landschapen zijn het bos, de hei, de zandverstuiving en het ven. Aan soorten zijn het de grove den, eik, jeneverbes, das, wild zwijn, vos, hermelijn, edelhert, heideschaap, bosuil, boomvalk, honingbij en heidevlinder.

In het patronenboek zijn beschrijvingen opgenomen van de gebruikte technieken ‘Applicatie en Borduren’, een werkbeschrijving per blok, de lay-out van de quilt en twee kleinere varianten, stof benodigdheden en kleur suggesties. Regelmatig geven wij workshops voor de quilt technieken applicatie en borduren zie hiervoor op de pagina cursussen en workshops mocht u de quilt graag willen maken maar de techniek niet beheerst. Afm. 98 X 98 cm

Het patronenboek kunt u bestellen in onze webshop.

Het complete stofpakket is eveneens te koop in onze webshop