Quiltkelder Putten (17)
De Quiltkelder
Keuze uit honderden quiltstoffen

Op de beneden verdieping van de winkel vindt u honderden patchwork en quilt stoffen. U kunt hier rustig rond snuffelen op zoek naar quiltstoffen voor uw project. De keuze uit alle bekende merken is groot in de Quiltkelder. Speciaal zijn de nieuwe Tilda serie, die 4 keer in het jaar compleet binnen komt. Exclusief een grote serie Maywood Flanel , ook zijn er verscheidene collectie's van Moda stoffen. Batikstoffen van Hoffman daar hebben wij een zeer grote keuze in, verder zijn er de overloop kleuren van Bernatex, Kerststoffen met goud en zilver , wit op wit en nog veel meer! Kom snel langs in de quiltkelder van de stoffenwinkel of neem een kijkje in onze webwinkel waar wij maar een klein gedeelte presenteren.

Quiltlessen & Cursussen

Voor onze quiltlessen en cursussen nodigen wij vakbekwame docenten uit, die vele technieken beheersen en u altijd weten te inspireren door hun enthousiasme en creativiteit. Op onze kalender vindt u alle workshops en cursussen.

Interesse ? Wacht niet te lang met inschrijven , want vol is vol.

stoff
IMG_7543
De docenten

Voor onze quiltlessen en cursussen nodigen wij vakbekwame docenten uit , die vele technieken beheersen, u altijd weten te inspireren door hun enthousiasme en creativiteit. Onze docenten presenteren zich op de volgende pagina.

Evenementen

Open Dag

Zaterdag 25 mei 2019 is de Open Dag Het afsluiten van het Quiltseizoen in onze quiltkelder. Wij hebben op deze dag een uitgebreid overzicht van de gezellige en inspirerende workshops en cursussen die starten september 2019 met vele voorbeeld quilts, docente die aanwezig zijn en natuurlijk quilts gemaakt in afgelopen seizoen.

Bent u beginner, gevorderden of alleen belangstellend: u bent van harte welkom.

 

 

open-dag-3
Buitengewoon-Quilt
Buitengewoon patronen

Voor liefhebbers van quilts en natuur is het 'Buitengewoon - patronenboek' verschenen. De patronen hebben de natuur in al zijn verscheidenheid als onderwerp. Door alle patronen te gebruiken kunt u zelf de originele quilt 'Buitengewoon' maken. Niet alleen het boek maar ook de stofpakketjes zijn te bestellen, online en in onze stoffenwinkel.

Landleven patronen

Hier vindt u informatie over het maken van een Landleven-quilt, waar het Veluws boerenleven centraal staat. De paper piece patronen in het 'Landleven – patronenboek' vormen een idyllisch plaatje van mens, dier en gebouwen van het boerenleven. Het boek is ook bij ons te bestellen, zodat u ook thuis altijd inspiratie kunt opdoen.

Landleven-boek

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u meer weten over de cursussen of wilt u gewoon advies?
Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.