Quiltkelder

Stoffenwinkel Quiltstoffen

Meer informatie
Honderden quiltstoffen

Stoffen kopen in de patchwork en quilt stoffenwinkel. U vindt honderden patchwork en quiltstoffen van alle bekende merken. De nieuwe Tilda serie komt 4 keer in het jaar compleet binnen. Exclusief is de grote serie Maywood Flanel, vele serie’s van Moda, de batikstoffen van Hoffman, overloop kleuren van Bernatex, Kerststoffen met goud en zilver , wit op wit en nog veel meer! Kom snel langs in de quiltkelder van de stoffenwinkel.

Quilt cursussen en workshops

Meer informatie
Quiltlessen & cursussen

Voor onze quiltlessen en cursussen nodigen wij vakbekwame docenten uit, die vele technieken beheersen en u altijd weten te inspireren door hun enthousiasme en creativiteit. Onze docenten presenteren zich op de volgende pagina.

Onze beschikbare docenten

Meer informatie
De docenten

Voor onze quiltlessen en cursussen nodigen wij vakbekwame docenten uit , die vele technieken beheersen, u altijd weten te inspireren door hun enthousiasme en creativiteit. Onze docenten presenteren zich op de volgende pagina.

Stoffenwinkel open dagen 2017

Meer informatie
Open dagen

Zaterdag 20 mei 2017 is onze Open Quilt Dag, met vele demonstratie van quilttechnieken.

Zaterdag 2 september 2017 is een Startdag van het nieuwe Quiltseizoen van onze stoffenwinkel. Een uitgebreid overzicht van deze gezellige en inspirerende dagen vindt u op de volgende pagina. Bent u beginner, gevorderden of alleen belangstellend: u bent van harte welkom.

Patronenboek "Buitengewoon"

Meer informatie
Buitengewoon patronen

Voor liefhebbers van quilts en natuur is het 'Buitengewoon - patronenboek' verschenen. De patronen hebben de natuur in al zijn verscheidenheid als onderwerp. Door alle patronen te gebruiken kunt u zelf de originele quilt 'Buitengewoon' maken. Niet alleen het boek maar ook de stofpakketjes zijn te bestellen, online en in onze stoffenwinkel.

Patroonboek Landleven

Meer informatie
Landleven patronen

Hier vindt u informatie over het maken van een Landleven-quilt, waar het Veluws boerenleven centraal staat. De paper piece patronen in het 'Landleven – patronenboek' vormen een idyllisch plaatje van mens, dier en gebouwen van het boerenleven. Het boek is ook bij ons te bestellen, zodat u ook thuis altijd inspiratie kunt opdoen.