Lesruimte Quiltkelder Putten informatie

De lesruimte In de Quiltkelderquiltkelder putten-Putten is op de beneden verdieping van de Stoffen & Babystudio.  Deze ruimte is niet toegankelijk voor rolstoel gebruikers vanwege de trap.

In deze lesruimte is een onafhankelijk frisse lucht toevoer en apart een afzuigsysteem die zorgen voor een goede ventilatie . Uiteraard is er ook een nooduitgang om bij calamiteit het gebouw snel te kunnen verlaten.

Parkeer gelegenheid voor de deur met een Blauwe zone waarvoor gebruik van een parkeerschijf verplicht is om voor twee uur gratis te parkeren.

Parkeergelegenheid zonder parkeerschijf en geen betaal verplichting op 3 minuten lopen, in het verlengde van de Klaas Bosstraat die overgaat in Brinkstraat of  op het eind van de straat op de parkeerplaats bij het Medisch Centrum/Bowling centrum aan de  Engweg .

U kunt dan eerst uw tassen/naaimachine etc uitladen en daarna de auto wegzetten, natuurlijk kunnen wij u dan de exacte parkeergelegenheid aanwijzen.

Openbaar Vervoer,  Treinstation ligt op 5 km vanaf het centrum/winkel

Dichtst bij zijnde bushalte op 5 minuten lopen Dorpsstraat Putten (Vrouwtje van Putten)

Lunch mogelijkheden;

Keuze zelf lunchpakket meenemen of tijdens de les kan een bestelling opgenomen worden die in de pauze wordt gebracht door Broodjes Corner Van den Berg / Slagerij ,   Klaas Bosstraat 30 zie ook  Facebook Broodjescorner Van den Berg