Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Patchwork op de naaimachine deel 2

5 september @ 00:00

€99,00

Evenement Navigatie

Cursus Machinaal Patchwork

Cursus Machinaal PatchworkPatchwork op de naaimachine deel 2

Het is deel 2, een vervolg op de basis cursus voor mensen die graag patchwork op de naaimachine willen maken,  op de basis cursus waarin u leerde  snel en efficiënt te snijden met rol mes, liniaal  en snijmat,  het kettingnaaien en systematisch werken,  gaan we in de vervolg cursus leren naaien van Ronde Vormen , Dresden plate, New York Beauty , applicatie en Drunchards patch.

Verder leert u hoe u de patronen kunt doorzien en natuurlijk het precies aan elkaar zetten van de blokken tot deze mooie quilt.

In een cursus Machinaal Patchwork wordt gewerkt met inch maten,   90% van de gratis of gekochte patronen voor machinaal patchwork zijn gemaakt in de inch maten ,  omrekenen naar cm is zeer sterk af te raden omdat er altijd verschillen ontstaan en de blokken dan niet meer passend zijn.

Uiteraard krijgt u volop tips en trucs voor een goed resultaat. Na deze lessen heeft u een schitterend patchworkresultaat tevoorschijn getoverd.
Het is een vervolg op de beginnerscursus en voor gevorderden geschikt.

Uw eigen naaimachine moet worden mee genomen, het is niet belangrijk hoe oud of welk merk je naaimachine is; een rechte stiksteek is voldoende.

Wel moet u  een kwart INCH  naaimachinevoetje bij uw machine hebben,  dit wordt de naadtoeslag, dit voetje heeft u dus nodig,  tenzij uw naald van uw naaimachine verzet kan worden.

Twijfelt u of dit voetje bij uw naaimachine zit? dan kunt u altijd een afspraak maken met de lesgeefster dat zij even naar u naaimachine kijkt.

Data; 6 lessen  start in september 2023  datums nog niet bekend

Tijd;

kosten  € 99,–  excl. materialen

Machinaal Patchwork

lesgeefster Jacqueline Wouters

      machinaal patchwork

 

cursusvoorwaarden

Gegevens

Datum:
5 september
Tijd:
00:00
Kosten:
€99,00
Evenement Categorie:

Locatie

Quiltkelder van Stoffen en Babystudio
Klaas Bosstraat 14
Putten, 3882AM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0341-360717
Bekijk de site van Locatie