Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BSRvoet

4 november @ 10:00 - 15:30

€59.95
BSR voet workshop

De BSR workshop workshop, dit is een basiscursus, om te leren werken met de BSR voet van Bernina.

Wil je dit voetje nu eens optimaal leren benutten of weten wat je er allemaal mee kunt doen?  Gerda Groenenvelt laat je tijdens deze workshop hier alles over zien en leert je vele trucs en tips.

De BSR foot bestaat al weer heel wat jaren! Wat ik om me heen hoor, zijn er nog steeds mensen die de BERNINA SteekRegulator  ( BSR ) al in hun bezit hebben, maar er niet goed mee kunnen werken of hem eigenlijk helemaal niet gebruiken, omdat ze het niet durven en dat is toch echt jammer voor zo’n leuke voet. Daarom hebben we het plan opgevat om  een basisworkshop te gaan geven voor dit accessoire.

Het is geen workshop om te leren quilten met de BSR, de workshop bevat veel meer!

Leren werken met de BSR, het verschil leren tussen BSR 1 en 2, leren werken met verschillende garens, de spanning veranderen, het veranderen van de persvoetdruk. BSR-en met de tweelingnaald. Werken met 3 draden door de naald en een kantpatroon maken.

De BERNINA SteekRegulator (BSR) zorgt bij het naaien uit de vrije hand voor een mooi en gelijkmatig steekbeeld met steken van exact dezelfde lengte. Hij reageert op de beweging van de stof, en past zich daardoor bij het quilten of borduren uit de vrije hand met verzonken transporteur precies aan de naaisnelheid aan. Met de BERNINA SteekRegulator (BSR) kunt u zowel rechte als zigzagsteken naaien. De SteekRegulator is uiterst geschikt voor veeleisende naaiprojecten zoals quilten en borduren uit de vrije hand op alle materialen. Geniet van comfortabel werken met de BERNINA SteekRegulator (BSR), de specialist voor absoluut gelijkmatige steken.

Kortom vele mogelijkheden met de BSR  voet

Advies,  Meldt u snel aan, vol = vol

Data zaterdag 4 november 2023

Tijd 10.00 – 15.30 uur

Kosten  € 59,95  excl. materialen

Lesgeefster Gerda Groenevelt

BSRvoet Gerda Groenevelt BSR voet workshop

Gegevens

Datum:
4 november
Tijd:
10:00 - 15:30
Kosten:
€59.95
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Quiltkelder