Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Belangrijk nieuws

14 maart @ 08:00 - 3 april @ 17:00

Evenement Navigatie

BELANGRIJK NIEUWS

25 maart 2020, onze openingstijden zijn gewijzigd, wij gaan een uur eerder dicht doordeweeks om 16.30 uur , zaterdags om 16.00 uur.

————————-

23 maart 2020

Alle lessen en workshop worden verschoven tot na 1 juni (o.v.b.)

Wij nemen contact op met iedereen die al ingeschreven stond voor een les/workshop .  De winkel mag nog open blijven , wij zijn dit dan ook.

Let op ! komt u naar ons toe ?  Houdt 1,5 mtr afstand , bij teveel mensen in de winkel WACHT BUITEN.   natuurlijk kunt u altijd via onze webshop bestellen, staat dit niet op de site ? stuur dan een mailtje.

Wij wensen alle veel sterkte, vooral goede gezondheid  en creatieve ontspanning toe.

—————————————————————————————————

15 maart 2020 ;

ALLE LESSEN en WORKSHOPS komen  tot in ieder geval 3 april te VERVALLEN !!

Nu de maatregel dat scholen, horeca, etc dicht moeten en om de sociale contacten zoveel mogelijk te beperken, wij een grote doelgroep oudere hebben, is het voor ons ook de verantwoordelijkheid om te lessen in ieder geval tot 3 april te annuleren.

Voor de geannuleerde lessen komt een vervangende les, hiervoor nemen wij contact met u op.

Voor alsnog blijft de winkel open, let op !!   openingstijden kunnen worden aangepast zie de actuele openingstijden op de website . Bij vragen kunt u altijd mailen.

De web shop blijft open zolang Post Nl blijft werken;  http://www.stoffen-babyshop.nl 

————————————————

Maart 2020 , Beste allemaal,

Corona houdt ons allemaal bezig , er zijn vandaag diverse telefoontjes en vragen geweest of lessen doorgaan en of de winkel open is.

Daarom zetten wij  het volgende voor u op een rijtje;

  • De winkel is open zolang wij geen opdracht van hoger hand krijgen om de winkel te sluiten.

Verder bij ons ingevoerde regels:

  • Voor alsnog gaan de Lessen en workshops gewoon door tenzij  lesgeefster of hun huisgenoten griepverschijnselen hebben  dan blijft de lesgeefster thuis en worden de Lessen naar een later tijdstip verplaatst, desbetreffende cursisten krijgen hier altijd persoonlijk bericht van.
  • Als medewerksters van de winkel of hun huisgenoten griepverschijnselen krijgen, zullen zij thuis blijven en niet in de winkel werkzaam zijn.
  • Wij van onze klanten/cursisten verwachten dat zij zelf hun verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van medecursisten en winkelpersoneel en medemensen.
  • Lesruimte; de tafels zullen voor en na elke les zorgvuldig worden gereinigd/gedesinfecteerd . Er is papierrol, spuitbus reiniger, doekjes ed. in de lesruimte aanwezig voor als u deze zelf nog wilt gebruiken.

Daarbij komt nog de volgende melding,

De feestweek van het 20 jarig bestaan van de Stoffen & Babystudio / Quiltkelder  eind april, wordt uitstelt naar begin september en gaat samen met de Quilt Inspiratie dagen,  u wordt hier later over geïnformeerd.   Wel blijft er in de  week van 28 april t/m 2 mei de 20% korting van kracht zoals al op de flyers staat vermeld.

Kunt, mag of wilt u de deur niet uit?   En heeft u iets nodig?       Bestellen kan altijd via onze webshop www.quiltkelder.nl    of als u iets niet kunt vinden , stuur een mailtje of telefoontje zodat wij uw bestelling kunnen opsturen.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op,

Hartelijk groet,

Riek van Beek en medewerkers

 

Stoffen & Babystudio  /  Quiltkelder

Gegevens

Begin:
14 maart @ 08:00
Einde:
3 april @ 17:00

Locatie

Quiltkelder van Stoffen en Babystudio
Klaas Bosstraat 14
Putten, 3882AM Nederland
Telefoon:
0341-360717
Website:
www.stoffen-babystudio.nl