Tuufs World babykleding

Voor al uw babykleding & kinderkleding

Belangrijk kenmerk bij de collectie babykleding en kinderkleding in onze winkel is comfort, betaalbaarheid en draagbaarheid.

Wij hebben daarom gekozen voor de volgende merken:

  • Tuuf’s World
  • Losan
  • 3 Pommes
  • Paglie

Babykleding voor de kleintjes.

Belangrijk kenmerk bij de collectie baby- en kinderkleding in onze winkel is comfort, betaalbaarheid en draagbaarheid. Wij hebben daarom gekozen voor de volgende merken;

'Tuuf’s World': een Nederlands merk voor babykleding met 100% katoenen stoffen in zachte kleurtjes, kleding die comfortabel zit, ook voor de allerkleinsten! De collectie begint bij maatje 50 en gaat tot maat 68 . Daarnaast hebben wij van 'Tuuf’s World' prematuur kleding, een lijntje voor te vroeg geboren baby'tjes in het maatje 44. Hierbij is er extra op gelet dat de kleding niet over het hoofdje hoeft, eenvoudig aan en uit te trekken is en comfortabel zit. Voor de grotere kinderen hebben wij 3 merken in de maten 62 t/m 128, uiteraard voor jongens en meisjes.

'Losan': een Spaans merk dat diep is verbonden met de Europese traditie en 2 keer per jaar een leuke collectie neerzet. De filosofie van het merk is: ontwerp de nieuwste trends voor de beste prijs.

'3 Pommes': deze Franse collectie heeft een breed kleurenpalet en een groot aantal verschillende prints. Daarmee zijn alle kledingstukken onderling goed te combineren tot een creatieve mix & match.

'Paglie': het Duitse merk waar wij de leuke, gezellige jurkjes voor de meisjes inkopen, deze jurkjes zijn altijd een feest is om te dragen, de jongens collectie van Paglie is stoer en blitz.

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u meer weten over de cursussen of wilt u gewoon advies?
Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.