Babyafdeling

Baby & kinderkleding

Meer informatie
Babyafdeling

Op de babyafdeling hebben we naast de baby stoffen ook een collectie baby en kinderkleding van merken die niet overal worden verkocht tevens hebben wij prematuur kleding van maat 32 tot 48. Kwaliteit en betaalbaarheid staan bij ons voorop.

Baby stoffen & textiel

Meer informatie
Alles naar wens gemaakt

Wilt u baby- en kinderstoffen kopen? Dat is onze specialiteit!  Broderie stof voor wiegbekleding, tricots, biologische jersey en katoen voor kinderkleding, badstof, flanel of wafeldoek en een keuze uit een zeer ruime collectie bandjes en kantjes. Exclusief op bestelling maken wij bedtextiel voor wieg, ledikant en juniorbed.

Kraamcadeau's & Baby stoffen

Meer informatie
Leuke en betaalbare kraamcadeau's

Wij hebben een wisselende collectie betaalbare en leuke kraamcadeau’s . Wij hebben vaak enkele stuks en houden zo ons assortiment exclusief. Een kleine greep: houten speelgoed, pluche knuffels, Sophie de Giraf, Woezel en Pip, Nijntje en nog veel meer.

Baby artikelen

Meer informatie
Allerlei baby artikellen

Op zoek naar een campingbedje, tuigje, stoelverkleiner, boxkleed, buggy, Bykay draagdoek , de Baby Shower Glove, een Dooky zonnekap , parasolletje of vliegennet voor de kinderwagen/buggy? Kom gerust even op de baby afdeling langs om te informeren.

Wiegmatras

Meer informatie
Wiegmatras op maat!

Elke wieg is anders. Een standaard wiegmatrasje ? Dat past natuurlijk net niet in uw wieg. Wij kunnen u hierbij helpen en voor u een wiegmatrasje op maat laten maken. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@stoffen-babystudio.nl of gezellig langskomen in de winkel.